Numai tavane extensibile de înaltă calitate
Comandă un apel
Măsurare gratuită de luni până vineri
08:30 - 17:30 Duminică - zi liberă

Tavane extensibile cu imprimare foto


Tavanele extensibile sunt o solutie de lunga durata pentru toate tipurile de proiecte de design. In comparatie cu tavanele obisnuite, din gips sau altele vopsite, care necesita o pregatire indelungata pentru instalare, și care prezintă riscul formării crăpăturilor sau bulelor de aer, și plus costul renovării în urma deprecierii în timp, tavanele extensibile oferă originalitate, montaj curat, fără a fi nevoiți să scoateți mobilierul din cameră, și timp foarte scurt pînă la finalizarea lucrării. Pot fi utilizate în apartamente, vile, oficii, hoteluri, restaurante, săli pentru expoziții, săli de fitness, piscine, saloane spa, fiind rezistente la apă, umiditate, la condesare, clor, apă sărată, în plus ofera o mărire a luminii reflectate, îmbunătățiri acustice, un finisaj decorativ, care nu necesită ulterioare intervenții de reparație. Tavanele extensibile sunt realizate dintr-o membrană elastică creată dintr-un polimer. Tavanele extensibile nu sunt toxice si sunt 100 % reciclabile.

 1. Tavanele extensibile cu imprimare foto sunt absolut sigure și ecologice. Ele nu emit miros,  sunt rezistente la lumina soarelui și umezeală, și va servi la fel de mult ca și tavanele extensibile cu o culoare.
 2. Cea mai bună bază pentru imprimare este tavanul alb.
 3. In primul rind aveti nevoie pentru a selecta imaginea (foto sau desen), care este adecvat in schema stil si culoare ales pentru decorarea camerei.  Cu toate acestea, trebuie sa ne amintim ca imaginea ar trebui sa fie suficienta pentru a imprima dimensiunea și rezolutia.
 4.  In unele cazuri, se poate testa imprimare pentru a confirma corectitudinea alegerei dvs. Numai atunci puteti decide cu privire la o imprimare full-size pe materialul selectat.
 5. La fabricarea de tavane extensibile cu imprimare foto pe tavan,  imaginea este aplicată de o imprimanta speciala, cu o rezolutie de cel putin 1200 dpi., 1440 dpi.

Compania S.R.L. "Plast-Energo" vă oferă servicii de instalare calitativă, rapidă și de scurtă durată, cu deranjarea minimă a clientului.

 • Tavan extensibil cu imprimare foto - harta de navigatie
  Tavan extensibil cu imprimare foto - harta de navigatie
 • Original imagine vector simetric central, aplicarea prin imprimare
  Original imagine vector simetric central, aplicarea prin imprimare
 • Tavan extensibil cu imprimare foto pentru spatii de birouri
  Imprimare foto, pentru spatii de birouri
 • Imprimare foto, originala pe tavan extensibil (salon spa)
  Imprimare foto, pentru salon spa
Lasaţi datele dvs. de contact

Vă vom contacta într-o oră!