Numai tavane extensibile de înaltă calitate
Comandă un apel
Măsurare gratuită de luni până vineri
08:30 - 17:30 Duminică - zi liberă

Oare sunt dăunatoare, tavanele extensibile?


Oare sunt daunătoare, tavanele extensibile?

Tavanele extensibile sunt ecologice şi sigure, pentru sănătatea umană, precum şi orice alte materiale pentru decorarea locuinţelor.

În scopul de a afirma în mod credibil nocivitatea tavanelor extensibile pentru sănătatea umană, este necesar să se stabilească anumite puncte importante.

În primul rînd, haideţi să definim compoziţia chimică. Membrana PVC - are o rezisţentă mare la acizi, baze şi solvenţi, precum şi la temperatură. Analiza chimica a membranei PVC confirmă pe deplin non-volatilitatea, şi prezența unei substanțe cu adevarat nocive (cum ar fi fenol sau toluen) care este reglementată de standardele internaționale, şi este atât de mică încât este sigur de a face următoarele concluzii:

  • Elementele chimice care intră în componenţa tavanelor suspendate, nu va pătrunde în corpul dumneavoastră
  • Concentraţia de substanţe nocive este extrem de scazută pentru a determina cel puţin o parte dăunatoare pentru sănătatea omului

Mirosul pe care îl simţiţi în primele ore după instalarea tavanului extensibil, nu conţine substanţe nocive. Acest "miros" nu este dăunător, ca orice produs nou sau a altor produse din plastic, cum ar fi un televizor sau un telefon mobil pe care îl aduceţi pentru prima oară în casă. Evaporă astfel mirosuri, de obicei câteva ore, fără nici un pericol pentru organism.

Desigur, toate cele de mai sus sunt valabile pentru materiale certificate. Compania, care are afaceri în mod oficial şi transparent, fără îndoială vă vor oferi un certificat. În caz contrar, vă recomandăm să schimbaţi furnizorul: siguranţa produselor contrafăcute nu este inclus în domeniul de aplicare al acestei.

Şi, în sfârşit, există un alt factor important, care este de a încheia acest articol. Prin achiziţionarea unui tavan suspendat, salvaţi o sumă considerabilă în comparaţie cu alte tipuri de finisaje. Aceasta, la rândul său, nu va piermite să economisiţi asupra sănătăţii dvs., sau cel puțin pe alimente. Și ne va permite să confirmăm că instalarea de tavane suspendate nu sunt doar ne dăunătoare, dar chiar şi benefice pentru corpul dvs.

Comandaţi tavane extensibile în compania noastră şi alimentaţi-vă corect!

Lasaţi datele dvs. de contact

Vă vom contacta într-o oră!